A teljes élethez szövetség kell – szextörténet

Sosem szerettem egyedül utazni. Minden utazás előtti éjjelen nyugtalanul aludtam. Rendet raktam a gardróbban, kiszórtam a nem odaillő dolgokat a táskámból, rendszereztem, kívül és belül, fejben és lélekben, szépen magamra öltve az egyedül utazó, és csak önmagára számító utas talpig nehéz felelősségét.

Magamra vettem, belebújtam, bár egyáltalán nem tetszett, olyan volt, mint egy huszonnégy órás szolgálat, mindig résen lenni, mindig talpon. Az egyedül utazóra vagy rá sem hederítenek, vagy a némi szociális érzékenységgel megáldott utasok figyelni kezdik őt, gondolatban élettörténetet szőnek róla, megpróbálják kitalálni, miért egyedül utazik, és hálásan megpaskolják a fiatal, a ráncos, a gondosan manikűrözött, vagy éppen agyontördelt kezet, mely a mellettük lévő karfát szorítja. Ők nem egyedül utaznak. Van velük valaki, aki előre megkötötte az utasbiztosítást, mert ők biztosan újra elfelejtették volna. Aki bepakolja és átnézi az utazótáskát, vajon nem maradt-e ki semmi, és a már lezárt csomag apró résén át mégis begyömöszöli a fogkeféket és a villanyborotvát, mert mindig az alapvető dolgok hiányoznak végül. Az egyedül utazó küzd az érzés ellen, mégis feszeng, előjön a szorítás a mellkasában, tekintete időnként rásiklik a társasutazókra, aki megosztják egymással az élményt, akárcsak az életet, sok év múlva is összekacsintanak majd és félszavak beszélnek majd helyettük. Figyeli őket lopva, ezek biztosan kifliben alszanak éjjel, kiskifli meg nagykifli illeszkedik egymásba eleve elrendelten, élethosszig tartó szövetségben. Az egyedül utazó már nem takarózik a tagadás hazug, fals takarójával. Bemeri vallani magának, hogy ez egyáltalán nincs így rendben. Mert egyetlen, szóló kiszáradt kiskifliként úgy érzi, végre igazi társasutazásra vágyik, végre hangosan akar rácsodálkozni egy világörökségre, nem csak némán fényképezőgépet kattintgatni. Ennek semmi értelme, ha senkivel nem nézheti újra végig az élményt, családi fotóalbumot akar, zajos vasárnapokat, nem csupán életközösséget, hanem valódi szövetséget.

A szingli, mint életforma hurráoptimizmussal hirdeti a semmihez sem hasonlítható komfortérzetet, miszerint de jó, hogy nem horkol mellettük egy száz kilós, szőrös test, aki nem dobálja szét a zoknijait, akinek nincsenek gondjai azzal, hogy bezsákolja a zokniját a szennyesbe, és beletaláljon a vécébe. Fasza csajok cserélnek kereket, halogén izzót és szélvédőmosó folyadékot ripsz-ropsz, de ettől vajon megnő a respect a férfiúi agyban? Természetes női fiziológiás és pszichés folyamataik nem kerülnek górcső alá, és rendben van az emésztésük, mert nincs hímnemű, aki éppen a mellékhelyiségtől egy méterre elhelyezkedő karosszékben olvasná nyugalomban a reggeli lapokat. PMS szindrómáikat is rendben, végzetes konfliktusok nélkül átvészelik egyedül, nyugodtan belerúghatnak a liftajtóba, ha az nem jött időben.

De az igazság az, hogy a teljes élethez szövetség kell.

A szövetség iránti igazi vágy akkor jön létre, amikor már ezer éve járod a társkereső oldalak és az éjszakában üresre égett férfilelkek sivatagát. Azon a reggelen tiszta ágyneműt húzol, kiszellőztetsz és rájössz, átírnád a hűségeskü szövegét, bár a jóban, rosszban, betegségben, egészségben, holtomiglan, holtáiglan eskünek igazi varázsa van a templom elsuttogott félhomályában. Elmondhatjuk, a szövetség nem alakul ki egyhamar. Hosszú az út a ráncos kezek egymásba kapaszkodó, együtt lélegző érintéséig. A szövetséget akarnunk kell, feltartott kezekkel, önként meg kell adnunk magunkat, pontosan akkor, amikor egyedül utazó szívkalandorként végre döntést hozunk, és véget vetünk magányos, nomád vándorlásainknak. (Forrás)

#teljeselet #szexparter #szexbeszamolok.com #szextortenet #masszazs #erotikusmasszazs #masszazsinfo #masszazskereso #budapestszexpartner #videkiszexpartner #szexpartnerkereso #rosszlanyok #beszamolok

Név
Email
Kommented


Mit találsz nálunk? Beszámolok, szexpartner kereső rosszlányok, beszamolok és olyan rosszlanyok akik masszázson felül esetleg mással is kényeztethetnek

Beszámolok a rosszlányokról és a masszázs élményről, írj beszámolok -at Te is!

Téged is várnak az igazi rosszlányok! Rosszlanyok beszámolok -al a szexbeszamolok.com oldalon megtalálhatóak. A beszámolók alapján megtudhatod, milyen a masszázs minősége, kielégítő-e az erotikus masszázs vagy csak cirógatásra számíthatsz? Ha érdekel, hová mész, a beszamolok segítenek reális képet kapni adott szolgáltatóról és a rosszlányok remélhetőleg minél inkább megfelelnek majd az igényeidnek! Írj beszámolók -at te is!

Rosszlanyok szexpartner kereső hirdetései, erotikus masszázs hirdetések és beszamolok

Erotikus masszázs hirdetéseink közt válogathatsz kedvedre több kategória közül egyszerűen: csúszka masszázs, lingam masszázs, jóni masszázs kedvelői is megtalálják amit keresnek, de a csoki masszázson keresztül az ayurvedikus masszázs fajtákig nálunk mindent megtalálsz. Igyekszünk folyamatosan bővíteni a rosszlányok mennyiségét az oldalon, akiket ellenőrzünk, így is kizárva a csalódás lehetőségét, ha azonban mégsem a megbeszéltek szerint alakulnak a dolgok, vagy nem a meghirdetett rosszlány vár Téged, írd meg nekünk a kapcsolat menüfül alatt.

Budapest szexpartner lányok hirdetései és a vidéki szexpartner hirdetők beszámolók -al!

Sokszor olcsóbb árakkal találkozhatsz a vidéki szexpartner hirdetők közt, de az odaautózás költségei, esetleges dugókban (na dugásban :)) töltött várakozás és a kevesebb vendég miatti esetlegesen hiányzó beszámolók hiánya nem feltétlen kárpótol azért az összegért. Persze ha csak átutazóban egy csinos puncit keresel csak beütöd a SZEXPARTNER KERESŐNKBE a paramétereket és már vár is a finom meleg pina. Budapest szexpartner hirdetőinknél elfogadottabb a beszámolok írásának engedélyezése, ők tudják jól, hogy visszajáró vendégkört csak minőségi szolgáltatással és odaadással lehet kialakítani, ezért a róluk írt beszámolokra is nagyon figyelnek. Beszamolok írásánál törekedj a részletgazdagságra, írj le mindent, hogy a szexpartner keresők bővebb tájékoztatást kapjanak, köszönjük!

© 2019 szexbeszamolok.com